BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.433,79
HABER /  MAGAZİN

Magazin dünyasında olaylı 'gecce'

Önceki akşam Swissotel Bosphorus'ta gerçekleşen magazin sitesi gecce.com'un ödül töreninde ilginç olaylar meydana geldi.

Abone ol

Magazin sitesinin ödül töreni önceki akşam Swissotel Bosphorus'ta gerçekleştirildi. Hande Yener'in sahneye çıktığı gecede birbirinden ilginç olaylar yaşandı.

Ödül töreninin ayrıntıları Sabah gazetesinin Günaydın ekinde yer aldı. İşte ödül gecesinde yaşananlar:

-Gecenin piştisini Çiftkurtlar Otomotiv'in patronu Mehmet Çelik ile yıldırım nikah kıydığı Sibel Turnagöl yaşadı. Kısa bir süre önce evlenen çift, davette Çelik'in eski eşi Arte Tahir ile karşılaştı. Birbirlerini görmezden gelen taraflar, davet boyunca büyük huzursuzluk yaşadı. 
-Geçtiğimiz günlerde aldatıldığı için eşi Berna Özkan'dan tek celsede boşanan haber spikeri Korcan Karar, sürpriz yaparak yeni sevgilisi Sinem Orhon ile törene el ele katıldı. 

-Gecenin en suskunu Özcan Deniz oldu. Atatürk Havalimanı'nda 'Miss Turkey' finalistlerinden Ayça Kuru ile görüntülenen Deniz, gece boyunca konuşmadı. Deniz, rol aldığı 'Bir Zamanlar Osmanlı'da- Kıyam' dizisi için bıraktığı bıyıklarıyla dikkat çekti. 
-Ödül töreninin ardından verilen partiye katılan Bülent Ersoy, gecenin onur konuğu oldu. Topuklu ayakkabıları nedeniyle yürümekte zorlanan Diva, ayakkabıları çıkarıp çimler üzerinde yalın ayak yürüdü. 
-Manken Irmak Atuk geceye modacı Barbaros Şansal ile katıldı. Şeyma Subaşı tasarımı bir tuvalet giyen Atuk, frikik vermekten kurtulamadı. 
-Gecenin en talihsizi manken Ebru Şancı oldu. Davetlilerden biri Şancı'nın eteğine bastı. Mankenin eteği yırtıldı. 
-Mehmet Ali Erbil ise gece boyunca masa masa dolaşıp, esprileriyle herkesi güldürdü.