BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,71
ALTIN 2.408,54
HABER /  POLİTİKA

İşte Ertuğrul Kürkçü'nün genç sevgilisi

BDP'li Ertuğrul Kürkçü'nün Kaş'taki aşk halleri, gündeme bomba gibi düştü. Peki o genç kadın kim?

Abone ol

BDP'li Ertuğrul Kürkçü'nün Kaş'taki aşk halleri, gündeme bomba gibi düştü. Şemdinli'de teröristlerle kucaklaşan Kürkçü, Kaş'taki Aquaris Otel'de genç sevgilisi ile aşka geldi. İkili, geceliği 450 TL olan otelde tatil yapıp stres attı!

Peki, 1972'deki Kızıldere baskınından tek başına kurtulan, Dev-Genç'e başkanlık yapan, sonra da BDP'den vekil olan Kürkçü'nün yanındaki bayan kimdi? , Kürkçü'nün birlikte tatil yaptığı kadın Ayşe Nilüfer Zengin adlı bir akademisyen olduğunu açıkladı..

0.20120911102326.jpg

SORBONNE'LU SEVGİLİYLE 3 BİN TL'LİK ŞARAP

Zengin, 1977'de Kocaeli'nde doğdu. Galatasaray Üniversitesi Felsefe bölümünden mezun oldu. Sonra yine aynı okulda yüksek lisans yaptı. Ardından Fransa'daki Sorbonne Üniversitesi'nde doktorasını tamamladı. Koç Üniversitesi'nde akademisyen olarak çalışan Zengin, Fransızca ve İngilizce'yi ana dili gibi biliyor. Zengin ile Kürkçü'nün ilişkilerine yakın çevreleri de tanıktı. Hatta ikili, 2011'in Eylül ayında Zengin'in doğum günü için Roma'ya uçtu. Çift, ünlü Aşk Çeşmesi önünde tanesi 3 bin TL olan Chateau Margaux marka şarap içerek yaşgünü kutladı.

OTELDE YER KALMADI

Şok aşkın mekanı olan Kaş'taki Aquaris Otel, talep patlaması yaşadı! Vatandaş, otelde konaklamak için mekanı aradı. Ancak görevliler, otellerinde 20 Eylül'e kadar yer kalmadığını açıkladı. Özellikle otelin 200 euro (yaklaşık 450 TL) olan suit odasının ay sonuna kadar tutulduğu belirtildi.

BDP TEPKİLİ

Bengi Yıldız'ın ardından Kürkçü'nün kaçamağı şok etkisi yarattı. BDP yönetimi, hemen toplandı. Vekillere "gittiğiniz yerlere dikkat edin" uyarısı yapıldı.

BEDENİMDEN UTANMAM

Kürkçü, 'in haberinden sonra büyük şok yaşadı. Ardından da Twitter'a şu mesajı yazdı: "Hür doğdum, hür yaşarım. İnsan gibi yaşarım. Hayatımdan, bedenimdem utanmam. Şerefsizlere teslim olmam. Ne şiddet ne yalan yenebilir beni."

TWİTTER'DA NELER SÖYLENDİ

Ertuğrul Kürkçü'nün aşk tatili, sanal alemde de bomba etkisi yarattı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yorumlar art arda patladı.

İşte o yorumlar:

BDP'li Ertuğrul Kürkçü sevgilisi ile paparazzilere yakalanmış. Dağdaki canları duymasın, çok kızar.

BDP'li Ertuğrul Kürkçü genç sevgilisiyle Kaş'ta yakalandı... Kürkçü 2 hafta önce de dağda teröristle yakalanmıştı.

Dün de BDP'li Ertuğrul Kürkçü genç sevgiliyle Antalya Kaş'ta lüks otelde tatil yapıyordu. Dağa genç göndermek kolay tabi.

Dişi kuş ben olsam Ertuğrul Kürkçü'yü Kaş Peninsula Gardens'a götürürdüm. Aynı fiyat, ama odanda havuzun var. Yakalanma riskin yok. Seneye artık.

Ertuğrul Kürkçü Atlantikçi solcu bir tiptir. Bir yandan teröriste sarıl bir yandan Kaş'ta genç sevgiline... Zavallı ayak takımı üyeleri.

Ertuğrul Kürkçü'nün "yakalandığı" Kaş'taki Aquaris Otel oldukça güzeldir. Geceliği de 450 TL değil, bedava olsa ben gidemezdim.
Dağda deniz mi var. Tabi ki Kaş'ta tatil yapacak ayol.

Ertuğrul Kürkçü birde şu KIZILDERE olayını bir anlatsa da orada neler olmuş bir öğrensek...

Çıtır kızla tatil yapmak senin de hakkın,gözümüz yok ertuğrul kürkçü,tamam! ama öyle sosyalist adam için gecelik 450 lira falan,ayıp oluyo!

Üniversitelerdeki ve gençlerin çoğunlukla katıldığı oturumlara katılıp meyvelerini toplayan milletvekili. çok devrimci çok asi !

Kızıldere'de neden ölmediği konusunu göbeği ve gecelik 450 tl olan oteli açıklamaktadır. semirmiş devrimci(!)...

Genç sevgili onun da hakkı. halkının dertleriyle dertlenirken, biraz da eğlenmesi lazım tabi. sürekli siyaset peşinde koşacak değil ya. sonuçta her gün insanlar ölmüyor ya, ne abartıyorsunuz? samanlık seyran olmuş ne var bunda? pardon plaj.

Hem sosyalist olcan,hem çıtır kızı kapcan,hem eşşek yüküyle para harcayacan...ama kinder sürprizde bile bu çıkmıyo sayın ertuğrul kürkçü!