BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Maçın saati açıklandı

Galatasaray ile Juventus karşılaşmasının tatil edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, “UEFA’nın k...

Abone ol

Galatasaray ile Juventus karşılaşmasının tatil edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, “UEFA’nın kararına göre maç bugün 14.00’te oynanacak” dedi.
UEFA’nın verdiği karar doğrultusunda karşılaşmanın bugün 14.00’te oynanacağını vurgulayan Ergün, “Şu anda bilgimiz bu yönde. Yarın sabah gelişecek olağanüstü durum karşısında UEFA, maç kararını tekrar revize hakkını elinde bulunduruyor. Yani hava şartları iyi olmazsa yine tatil edilme durumu olabilir. Ama şu anda net bilgi, maçın yarın 14.00’te oynanacağı yönünde. Maçın iptal olmasının sebebinin en önemli yanı sahaya kar değilde, dolu tipinde sert ve futbolculara zarar verebilecek bir yağışın olmasıydı” diye konuştu.
Sahanın temizlenmesi konusunda az sayıda eleman çalıştığı yönünde eleştirilere de cevap veren Şükrü Ergün, “11 eleman sahada kar temizlik görevinde bulunmuştur. Yarın duruma göre bu sayı 20’ye kadar çıkartılabilir” şeklinde konuştu.
(İHA)