BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Maçın ertlenmesi dünya gündeminde

Galatasaray-Juventus maçının kar yağışı sebebiyle ertelenmesi, dünya gündemine bomba gibi düştü.<br/>Yoğun kar yağışı nedeniyle UEFA tarafın...

Abone ol

Galatasaray-Juventus maçının kar yağışı sebebiyle ertelenmesi, dünya gündemine bomba gibi düştü.
Yoğun kar yağışı nedeniyle UEFA tarafından ertelenen karşılaşma Avrupa ve dünyanın önemli gazetelerinin manşetlerine taşındı. En ilginç yorumlar ise, İtalyan medyasından geldi. La gazetta Dello Sport gazetesi, İstanbul’da daha önce yaşananlara dikkat çekerek. Daha önce 1998-1999 sezonunda İstanbul’da oynanan ve siyasi kriz sebebiyle büyük güvenlik önlemleri altında oynanan maç ve 2003 yılındaki İstanbul’da gerçekleşen bombalı saldırı sonrasında Almanya’da oynanan maça dikkat çekti. ’Şaşırtıcı tesadüf’ ve ’Perili İstanbul’ ifadeleri kullanıldı.
İtalya’nın bir diğer gazetesi Tuttosport ise, "Türk işi. Galatasaray-Juventus maçı yoğun kar yağışı yüzünden 31. dakikada tatil edildi" manşetini kullandı.
Corriere dello Sport, "Galatasaray uğursuzluğu. Üçüncü seferde üçüncü erteleme" yazdı.
İspanyol gazete Marca ise, "Kar, maçın ertelenmesine neden oldu" dedi.
Repubblica, "Maçı kar kazandı. Karşılaşma 31. dakikada ertelendi" başlığını atarken, Daily Mail, "Kar şakası! Galatasaray-Juventus maça olağanüstü kar yüzünden ertelendi" dedi.
(İHA)