BIST 10.199
DOLAR 32,40
EURO 34,76
ALTIN 2.404,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Maç öncesi dostluk buluşması

Bursaspor Başkanı Yazıcı, Valencia Başkanı Llorente'yi yemekte ağırladı ve Bursaspor atkısı armağan etti.

Abone ol

Bursaspor Kulübü Başkan İbrahim Yazıcı ve Bursaspor Yönetim Kurulu, bugün Şampiyonlar Ligi ilk maçında karşılaşacakları Valencia Kulübü Başkan ve yöneticilerine yemek verdi. Almire Otel'de verilen yemeğe Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl da katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, "Umarım Bursa'yı sevmişlerdir. Bursa'ya ilk gelişleri olduğunu öğrendik. Bizim de ilk gidişimiz olacak. Bursaspor Kulübü Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa maç oynayacak. Bugün, bizim için anlamlı ve tarihe geçen bir gün" dedi.

AVRUPA'DA KALICI OLMAK İSTİYORUZ...

Valencia Başkanı Manuel Llorente'in, kendilerinden çok daha deneyimli olduğuna dikkat çeken Başkan Yazıcı, "Beşiktaş ve Gençlerbirliği ile kupa maçaları oynadılar. Bizim ise ilk katılımımız. Bir aksilik olacağını sanamıyorum ama ufak tefek olumsuzluklar olursa şimdiden özür diliyoruz. Kendilerini en iyi şekilde ağırlamaya özen gösteriyoruz. Ve ilk sınavımızı eksiksiz vermek istiyoruz. Umarım bu akşam centilmence geçen bir maç olur. Güzellikler yaşanır ve hak eden galip gelir" diye konuştu.

İleriki senelerde iki takımın yeniden karşı karşıya gelmesini umut ettiğini dile getiren İbrahim Yazıcı, "Tek dileğim Bursaspor'un Avrupa arenasında kalıcı olmasıdır" şeklinde konuştu.

"FUTBOLUN GÜZEL YÖNÜNÜ GÖSTERECEĞİZ"

Daha sonra söz alan Valencia kulübü Başkanı Manuel Llorente ise, Bursaspor ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşan ilk takım olmaktan kendilerinin de gurur duyduğunu vurguladı.

Maçla ilgili görüşlerini, "İki Avrupalı kulübün önemli karşılaşması olacak" şeklinde özetleyen Manuel Llorente, "Geçen yıl Türkiye Ligi'nde hak ettiğiniz bir başarı aldınız. Büyük bir iş başardınız. Bu akşam ümit ederim temiz futbol oynanacaktır. Bizi burada çok iyi ağırladınız. Biz de sizi aynı şekilde ağırlayacağız" dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, daha sonra Valencia Kulüp Başkanı'na üzerinde Bursasporlu futbolcuların imzası bulunan Bursaspor atkısı taktı ve çeşitli hediyeler verdi. Valencia başkanı Manuel Llorente de Yazıcı'ya rozet taktı.