BIST 10.614
DOLAR 32,23
EURO 34,96
ALTIN 2.432,50
HABER /  SPOR

Maç karakolda bitti

Çorum'da bugün oynanan Amatör küme maçında karşılaşması çıkan olaylardan sonra maç karakolda bitti.

Abone ol

Çorum'da bugün oynanan Süper Amatör Futbol Ligi maçında, hakemin verdiği kararı beğenmeyen teknik direktör ve 4 futbolcu maçın yardımcı hakemine saldırdı.

Saldırgan futbolcular gözaltına alınırken, hakem hastaneye kaldırıldı. Süper Amatör Futbol Ligi'nin 15. hafta karşılaşmasında, şampiyonluğa oynayan Çimentospor ile kümede kalma mücadelesi veren Devanespor, 1 Nolu Dış Saha'da karşılaştı.

Çimentospor'un 5-1 üstünlüğü ile sona eren maçın ilk yarısında Devanespor'dan Özgür kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın 2. yarısında da Çimentospor üstün oynadı. Karşılaşmanın 62. dakikasında Çimentospor 9-1 öne geçti. Pozisyonun ofsayt olduğunu iddia eden Devanespor Teknik Direktörü Hüseyin Gazi Koldaş, maçın yardımcı hakemi Samet Karaca'ya saldırdı.

Daha sonra Devanesporlu bazı futbolcular da hakem Karaca'yı darp etti. Çimentosporlu futbolcular ve polis ekiplerinin müdahalesiyle sona eren olay sonrası, maçın orta hakemi Necdet Üzümcü, Devanespor'dan 4 futbolcuyu oyundan attı. Devanespor takımının sahada 6 kişi kalması nedeniyle maç tatil edildi.

Olay sonrası Devanesporlu futbolcular Eren, Osman, İbrahim ve Sercan ile teknik direktör Hüseyin Gazi Koldaş polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.