BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.498,20
HABER /  DÜNYA

Lüks otomobil gölete düşmesin diye ağaca bağlandı

Adana’da lüks otomobiliyle kaza yapan şahıs otomobil çam ağacına bağlanarak vatandaşlar ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı. <br/>Edi...

Abone ol

Adana’da lüks otomobiliyle kaza yapan şahıs otomobil çam ağacına bağlanarak vatandaşlar ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesine bağlı Topalak Köyü yakınlarında meydana gelen kazada Musafa K.’nın kullandığı 34 plakalı otomobil, Topalak Köyü yakınlarında, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Seyhan Baraj Gölü civarında şarampolde yaklaşık 20 metre kayan otomobil ağaç ve çalılara takılarak durabildi. Sürücü Mustafa K. kaza sonrası otomobilde baygınlık geçirdi. Bu sırada kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 156 jandarma imdat hattını arayarak yardım istedi. Jandarma kısa sürede olay yerine gelirken vatandaşlar otomobili, kaymaması için halatla çam ağacına bağladı.
Bu arada, olay yerine gelen jandarma ekipleri de otomobilin içinde baygın halde bulunan sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. Sürücü bir süre sonra baygın halde otomobilden çıkartıldı. Sürücünün üzerinde ruhsatlı silahı alınarak ambulansa bindirilip Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir süre sonra olay yerine çağrılan çekici ile lüks otomobil kaydığı yerden çıkartıldı. Jandarma kazayla ilgili araştırma yapıyor.
(İHA)