BIST 10.012
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.425,68
HABER /  DÜNYA

Ambulans şoförüyle yaralı yakınları arasında tartışma

Zonguldak’ta meydana gelen trafik kazasında yaralanan 3 kişinin yakınları ile ambulans şoförü arasında tartışma çıktı. Yaralılar, olay yerin...

Abone ol

Zonguldak’ta meydana gelen trafik kazasında yaralanan 3 kişinin yakınları ile ambulans şoförü arasında tartışma çıktı. Yaralılar, olay yerine gelen başka ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Bülent Ecevit Caddesi’nde, B.K (18) idaresindeki otomobil, yol kenarındaki iş makinesine çarptı. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan F.K (14) ve T.B (18) yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında yaralı yakınları ve sağlık ekipleri arasında tartışma yaşandı. Yaralılar ambulansa bindirildi. Fakat ambulansın şoförü O.Ö. ile yaralı yakınları arasındaki tartışma devam etti. Yaralılar kaza yerine gelen başka bir ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı yakınları ise ambulans şoförünün görevini yerine getirmediğini öne sürdü. Yaralıların hastanede tedavileri sürerken, Sağlık Müdürlüğü’ne ait ambulans ise Çarşı Polis Merkezi’ne getirildi. Ambulansta görevli şoför O.Ö. ise karakolda ifade verdi. Yaralı yakınları ise polis karakoluna giderek şoförden şikayetçi olacaklarını belirttiler.
(İHA)