BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Lucescu: EURO 2020 grubumuz kolay değil!

Türkiye'nin 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) H grubundaki rakipleri, Fransa, Arnavutluk, Andorra, Moldova ve İzlanda oldu. Teknik Direktör Lucescu, rakiplerimiz hakkında konuştu.

Abone ol

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) eleme gruplarının belli olmasının ardından Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu açıklamalarda bulundu.

Lucescu, düştüğümüz grubun zor olduğunu belirterek, "Grupların hepsi birbirine denk, Fransa ile oynayacağız, kolay değil. Bizim oyuncularımız için Fransa ile oynamak önemli. Tabii ki kazanmak için sahaya çıkacağız. Sadece Fransa maçına önem vermek doğru olmaz. Umarım ilk maçımızda Fransa ile karşılaşmayız" dedi.

"Küçük statlar baskı oluşturabiliyor"
"İzlanda'yı yakından tanıyoruz. Andorra ve Moldova maçlarını da kazanmalıyız. Fransa ve İzlanda'dan alacağımız puanlar çok önemli. Andorra'nın küçük bir stadı var. Bazen böyle küçük statlarda da baskı oluşturulabiliyor."

Ayrıca yeni bir takım kurduğunu belirten Lucescu, "Kendi oyunumuzu oynarsak çoğu maçı domine edebiliriz. Yeni bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bizim için en önemli şey bu." şeklinde konuştu.