BIST 10.223
DOLAR 32,34
EURO 34,90
ALTIN 2.389,93
HABER /  GÜNCEL

Luca Toni Fener'e imza attı!

Fotomaç yine yaptı yapacağını. Fenerbahçeli taraftarı çok heyecanlandıran başlık aslında kandırmacaydı..

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Spor basını bunu hep yapıyor. Transfer sezonu yaklaştıkça bomba haber sayısında patlama yaşanıyor. Taraftarların rüyalarını süsleyen futbolculardan biri bugün Fotomaç ve Fotospor'un manşetini süsledi.

"Luca Toni Fener'e imza attı" İşte bu başlık Fotomaç'a ait... Manşetin üstünde ise "Bayern Münih'li ünlü golcü, İtalya'nın Milano kentinde "Fenerbahçe" dedi! yazısı yer aldı.

Herkes Bayern Münih'in yıldızı İtalyan golcü Toni'nin Fenerbahçe'de oynayacağını düşündü.

Oysa haberin detayında böyle bir şey yoktu. Luca Toni muhabirin getirdiği formanın üzerine her futbolcu gibi imza atmıştı. Olay bundan ibaretti.

İtalya'nın Milano kentinde bir spor giyim markasının krampon tanıtımına katılan futbolcu ile ayaküstü yapılan kısa konuşma 'özel röportaj' diye sunuldu..

FORMAYI GÖRÜNCE HEYECANDAN YERİNDEN FIRLAMIŞ

Fotospor da aynısını yaptı
Fotospor da Fotomaç'ın yolundan gitti. Onlar da spor okurlarının karşısına benzer haberle çıktı. "Luca Toni'den Fener'e sıcak mesajlar" manşetiyle çıkan gazetede yer alan haberin spotunda "Ünlü golcü katıldığı organizasyonda bir taraftarın elinde Fener forması görünce önce gülümsedi, sonra imzaladı. 'seneye bunu giyebilirim' dedi."



Haberde muhabir Mustafa Bozkurt'un elindeki sarı lacivert renkteki formayı gören Luca Toni'nin heyecanla yerinden fırladığı yazıldı. Haberde aynen şu ifadeler yer aldı:

"İtalyan golcünün "Fenerbahçe forması değil mi o?" dedi ve muhabirimizin uzattığı Fenerbahçe formasını hemen imzaladı. Fenerbahçe formasına büyük yakınlık gösteren Toni, "Belki de önümüzdeki sezon bu formayı giyebilirim" diyerek Fenerbahçe taraftarına mesaj gönderdi."

TEKLİF ALDIĞI TAKIMI AÇIKLAMADI

Yine habere göre futbolcu Türkiye'den bir kulüpten teklif aldığını iddia etti ve şimdilik o takımın ismini açıklamayacağını söyledi.