BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Lowün gönlü Fenerbahçede

Almanya milli takımının başında bulunan Joachim Low, gazetecilerin sorusu üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı;

Abone ol

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; EURO 2008’in favori takımlarından Almanya’nın teknik direktörlüğünü yapan ve ilk karşılaşmasında Polonya’yı 2-0 yenen teknik direktör Joachim Low’ün aklı Fenerbahçe’de.

Bir dönem Sarı-Lacivertli takımda görev yapan, ancak daha sonra istifa eden Alman teknik adam, dün Almanya kampını ziyaret eden Türk gazetecilerle sıcak bir görüşme yaptı.

"ZATEN BİRÇOK TEKLİF ALDIM"

Görüşme sırasında sık sık İstanbul’daki ve Fenerbahçe’deki günlerini hatırlatan Low, “Fenerbahçe’de çok güzel günlerim geçti. Ancak şampiyon olamadık. Bunun için üzgünüm” dedi.

Daha sonra gazetecilerin sarı lacivertli kulübün hâlâ teknik direktör Zico ile sözleşme yenilemediğini hatırlatması ve yeniden Fenerbahçe’de çalışmak isteyip, istemeyeceğini sorması üzerine başarılı teknik adam, “Şu anda Alman Milli Takımı’nı düşünüyorum. Çünkü şampiyon olmayı çok istiyoruz. Ayrıca iyi de bir başlangıç yaptık. Şampiyonadan sonra Alman Milli Takımı’ndaki görevimden büyük olasılıkla ayrılacağım. Bu nedenle neden olmasın diyorum. Yeniden Fenerbahçe’yi çalıştırmak ve yarım kalan işimi tamamlamak isterim. Elbette koşullar da önemli. Ayrıca bir kaç kulüpten şampiyona öncesinde zaten teklif almıştım” diye konuştu.

Bu arada Brezilya gazeteleri Fenerbahçe’nin Felipe Scolari ile görüştüğü iddialarına yer verdi.