BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,02
ALTIN 2.445,71
HABER /  SPOR

Bursa süper takm kuracak

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, ''Herkesin gıptayla izleyeceği bir takım kuruyoruz'' dedi.

Abone ol

Çavuşoğlu, Kayserispor formasını başarıyla giyen kaleci Ivankov, Trabzonspor'dan Mustafa Keçeli, Altay'dan İbrahim Öztürk ve Erzurumspor'dan Halil Zeybek'in dün resmen Bursasporlu olduğunu, tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek'in de birkaç gün içinde resmi sözleşmeyi imzalayacağını bildirdi.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Çavuşoğlu, bazı oyuncularla ilgilendiklerini, birçok yerli oyuncunun da Bursaspor'a gelebilmek için kendilerine haber gönderdiğini bildirdi.

Çavuşoğlu, Bursaspor camiasının büyüklüğünün dışarıdan daha iyi anlaşıldığına işaret ederek, ''Görüştüğümüz, temasa geçtiğimiz her oyuncudan olumlu yanıt alıyoruz'' dedi.

Yerli oyuncu transferini bitirmek üzere olduklarını anlatan Çavuşoğlu, ''Bu görüşmeler çok olumlu geçiyor. Birçok yerli oyuncu Bursaspor'a gelebilmek için haber gönderiyor. Bu da Bursaspor'un büyüklüğünü gösteriyor. Bu büyük camiaya yakışacak, herkesin gıptayla izleyeceği bir takım kuruyoruz'' diye konuştu.

Çavuşoğlu, yabancı oyuncu transferiyle ilgili bir soruya, ''Bu konuda da önemli bir yol aldık. Sanıyorum 1 hafta 10 gün içinde imzalar atılmaya başlar'' yanıtını verdi.

''Gökhan Güleç, Fatih Egedik'in isimleri geçiyor. Bunların dışında görüştüğünüz, temasta olduğunuz yerli oyuncu var mı?'' sorusunu ise Çavuşoğlu, ''İşi sıkı tutuyoruz. Yabancı oyuncu transferinde son anda çıkacak pürüzlere karşı alternatif yerli oyuncularla temaslarımız var'' diye yanıtladı.