BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Löw, Ballackı henüz affetmedi

Alman Milli Takımı'nın kaptanı Michael Ballack, Löw'den özür diledi ancak henüz affedilmedi.

Abone ol Alman Milli Takımı'nın kaptanı Michael Ballack, Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw'ü eleştiren ifadelerinden dolayı özür dilerken, Löw ise Ballack'la yüz yüze görüştükten sonra karar vereceğini açıkladı.

Alman Futbol Federasyonu nun internet sitesine açıklamalarda bulunan Löw, "Michael Ballack ın dediklerini not ettim. Fakat benim için yüz yüze yapacağım görüşme önemlidir. Nihai kararımı bundan sonra vereceğim" dedi. Ballack la dün telefonda görüştüğünü kaydeden Alman teknik direktör, kısa bir süre içinde futbolcuyla yüz yüze görüşeceğini ifade etti.

Federasyon Başkanı Theo Zwanziger de, konuya tamamen Löw ün karar vereceğini söyledi.

Chelsea takımında oynayan Ballack, Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine verdiği mülakatta, Löw ün Dünya Kupası eleme maçlarında Torsten Frings e yer vermemesini eleştirmişti. Ballack dün, yaptığı açıklamanın "yanlış" olduğunu itiraf etmiş, arkadaşı Frings e destek vermek için bu açıklamaları yaptığını, Löw ü eleştirmek gibi bir kastının olmadığını dile getirmişti. Löw de, takımda kimin olup olmayacağına kendisinin karar vereceğini, kimsenin ilk 11 de yerinin garanti olmadığını ifade etti.