BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
HABER /  DÜNYA

Londra polisi o üç ismin peşinde

İngiltere ardı ardına yaşanan terör saldırılarının şokunu yaşıyor! Son olarak Londra'da meydana gelen saldırıda yaralananların 21'inin durumunun ağır olduğu belirtilirken, polis saldırıyla ilgili 3 ismin peşine düştü.

Abone ol

İngiltere terörle mücadele Emniyet Müdürü Mark Rowley, İngiltere’de meydana gelen terör saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada saldırıyla bağlantılı 3 şüphelinin peşinde olduklarını açıkladı.

Rowley, şüpheliler hakkında daha fazla bilgi edinmek için çalışmaların devam ettiğini ve zanlıların herhangi biri tarafından desteklenip desteklenmediğinin araştırıldığını belirtti. Şu ana kadar 12 kişinin gözaltına alındığını açıklayan Rowley, saldırıda yaralanan 36 kişiden 21'inin sağlık durumunun hala kritik olduğunu söyledi.

LONDRA'YA TAKVİYE POLİSLER

Emniyet Müdür Rowley, birkaç gün içerisinde şehir genelinde silahlı ve silahsız olmak üzere takviye polis kuvvetlerinin görevlendirilebileceğini belirterek güvenlik ve polis planlarının gözden geçirileceğini ifade etti.

LONDRA KÖPRÜSÜNE EK ÖNLEM

Bu arada kamu güvenliğinin tesisi için Londra Köprüsü'nde de ek önlemler alınacak. Güvenlik güçleri Londra halkını da uyararak, şüpheli bir durum karşısında önemsiz olduğu düşünülse bile polis ile temasa geçilmesi istendi.