BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Livaneli, Reyhanlı şehitleri için söyledi

Barış ve kardeşliğe adanmış şarkılarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Türk müziğinin güçlü sesi Zülfi Livaneli, Torbalı Belediyesi taraf...

Abone ol

Barış ve kardeşliğe adanmış şarkılarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Türk müziğinin güçlü sesi Zülfi Livaneli, Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Torbalı ilçesinde bir konser verdi. Torbalı Stadyumu’nda sevenlerinin karşısına Özgürlük ve Barış mesajları ile çıkan Livaneli, Reyhanlı’da yaşanan olaylara karşın üzüntüsünü dile getirerek, şarkılarını Reyhanlı’daki şehitler için söyleyeceğini kaydetti. Çok sayıda davetlinin ve binlerce vatandaşın katıldığı konsere ilginin yoğun olduğu gözlenirken, Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı İsmail Uygur, Torbalı CHP ilçe örgütü yöneticileri ve binlerce vatandaş Zülfi Livaneli’nin şarkılarıyla coştu.
Livaneli, konser öncesi sahnede bir açıklama yaparak, Reyhanlı’da yaşanan patlama olayları sonrasında bir çok kişinin hayatını kaybetmesinden dolayı ülke genelinde bir çok konser ve etkinliklerin iptal edildiğine dikkat çekti. Livaneli, bugüne kadar şarkılarını barış ve özgürlük adına yazıp seslendirdiğini belirterek “Bu anlamlı günde biz konserimizi iptal etmedik. Çünkü, Reyhanlı’daki şehitlerimizi unutmadığımızı göstermek istedim. Bir daha böyle üzücü olayların yaşanmamasını diliyorum" dedi.
(İHA)