BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  SEÇİM

Listeye giremeyen AK Parti adayı intihar etti!

AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Celal Ayrancı, listeler açıklandıktan sonra Rixos Ankara Otel'deki odasında intihar etti.

Abone ol

7 Haziran 2015 genel seçimleri için AK Parti'den Bingöl Milletvekili Aday Adayı olan Bingöllü Genç İşadamı Celal Ayrancı, aday listeleri açıklandıktan sonra Rixos Ankara Otel’deki odasında beylik tabancasıyla intihar etti.

Olay yeri inceleme ekipleri şuan itibariyle otel odasında inceleme yapıyor. Cenazenin, otopsi işlemlerinden sonra Bingöl’e gönderileceği bildirildi.

bingolonline.com'un haberine göre, Ayrancı’nın ölüm haberi Bingöl’de büyük üzüntüyle karşılandı. Ailesi, yakınları ve dostları gözyaşlarına boğuldu. Celal Ayrancı, evli ve iki çocuk babasıydı.

BAKAN YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da olayın gerçekleştiği otele gelerek yetkililerden bilgi aldı. Otelden ayrılırken basın mensuplarına açıklama yapan Yılmaz, "Henüz sıcak bir olay. Gerekli incelemeleri güvenlik güçlerimiz, savcılığımız yapıyor. Hepimizi hakikaten şok eden bir hadise" ifadesini kullandı.

İlgili kurumlardan gerekli açıklamaların yapılacağını ifade eden Yılmaz, Ayrancı'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diledi.

Ayrancı'nın AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunun hatırlatılması ve "milletvekili aday listesine giremediği için intihar ettiği" iddiasının gündeme geldiğinin belirtilmesi üzerine Yılmaz, "Bilemiyoruz. Bu iddialar olabilir ama soruşturmalar sonuçlanınca daha sağlıklı açıklama olacaktır" diye konuştu.