BIST 10.507
DOLAR 32,30
EURO 35,04
ALTIN 2.477,05
HABER /  GÜNCEL

Liseli kızların kavgası kanlı bitti!

Uşak'ta liseli iki kız birbirine girdi, sokak ortasında çıkan kavgada kan aktı...

Abone ol

Uşak Kız Meslek Lisesi öğrencileri Z.Ç (16) ile F.K (15) arasında, Çivril Caddesi üzerinde tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kızlardan F.K., elindeki bıçakla arkadaşı Z.Ç.'yi karnından ve boynundan bıçakladı.

Olayda ağır yaralanan Z.Ç., acı içerisinde sokakta bulunan bir kahvehanenin önüne kadar geldi ve eliyle cama vurarak yardım istedi. Kahvehanede bulunan vatandaşlar, ağır yaralı Z.Ç'yi, özel bir otomobille Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 16 yaşındaki kız, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zanlı F.K. ise, kavganın ardından olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, F.K.'yi evinde gözaltına aldı. 15 yaşındaki F.K., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirildi. F.K'nin olayda kullandığı bıçağın henüz bulunamadığı öğrenildi. Zanlı F.K.'nin annesi E.K. de polis tarafından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gelen İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, küçük yaştaki iki kız öğrencinin böyle bir olaya karışmasından büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut ise, kız öğrencilerin öğrenim gördüğü okul hakkında idari soruşturma başlattıklarını söyledi.