BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  GÜNCEL

Liseli kızları taciz etmişti 'şeytana uydum' dedi anlattı

KARAMAN'da belediye otobüsünde lise öğrencisi 2 kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Mustafa Uyar (36), tutuklandı. Uyar'ın ifadesinde, ''Etek giyen kızlar önüme gelerek durdu. Ben de bir süre sonra dayanamayıp şeytana uydum'' dedi.

Abone ol

Pazartesi günü, okullarına gitmek için bindikleri belediye otobüsünde ayakta yolculuk yapan ikisi de 16 yaşında olan kız öğrenciler, koltukta oturan Mustafa Uyar'ın, iddiaya göre cinsel istismarına uğradı.

KIZLAR ÇIĞLIK ATTI ŞOFÖR KAPIYI KİLİTLEYİP POLİSE HABER VERDİ
Kızlar, çığlık atarak tepki gösterdi. Otobüs şoförü kapıları kilitleyip, polise haber verdi. Gelen polisler, bir bisküvi fabrikasında işçi olarak çalışan Mustafa Uyar'ı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Uyar, mahkemeye çıkarıldı.

"DAYANAMAYIP ŞEYTANA UYDUM"
Buradaki ifadesinde, “Belediye otobüsünde oturduğum koltuk alçakta kalıyordu. Etek giyen kızlar önüme gelerek durdu. Ben de bir süre sonra dayanamayıp şeytana uydum. Yaptığım bu olaydan dolayı pişmanım'' dediği belirtilen Mustafa Uyar, küçük yaştaki çocuklara cinsel istismar suçundan tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.