BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 35,06
ALTIN 2.447,41
HABER /  SPOR

Linderoth çok mutlu

Linderoth, Galatasaray'da çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi;

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray'da, İsveçli futbolcu Tobias Linderoth, sarı kırmızılı kulübün büyüklüğünü içine girince daha çok anladığını söyledi.

Sarı kırmızılı kulübün kamp yaptığı otelde bir basın toplantısı düzenleyen İsveçli futbolcu, Galatasaray'da çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Gerçekten çok mutluyum. Galatasaray'da takım arakadaşlarımın arasına girmek kolay oldu. Beklediğimin üstünde bir arkadaşlık var. Bana çok yakınlık gösterdiler. Burada herşey harika. Gelmeden önce Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Ancak kulübün gücünü içine girince çok daha iyi anladım. Taraftarın da heryerde ilgisi harika" dedi.

Daha İstanbul'a bir kez geldiğini belirten Linderoth, "Şimdi İstanbul'un hergün keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Çok güzel bir şehir" şeklinde konuştu.

Teknik direktör Feldkamp'ın şevkli ve ihtiraslı bir hoca olduğunun altını çizen yıldız oyuncu, "Bütün oyuncularına da bunu yansıtıyor. Her oyuncuyla yakından ilgileniyor. Bugüne kadar bize yaptırdığı antrenmanlarında çok faydalı olduğunu görüyorum" şeklinde konuştu.