BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.383,86
HABER /  SPOR

Lincolnün ayıp kaçan artistliği

Hacettepe 9 kişi kalmıştı. Lincoln sahneye çıktı ve bir takım hareketler yaptı. İşte bu hareketler rakibi çileden çıkardı.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'a 3-1 yenilen Hacettepe'nin Teknik Direktörü Erdoğan Arıca maçtan sonra yaptığı açıklamada, 'Puan alamadığımız için üzgünüz' dedi ve Lincoln'e kızgınlığını dile getirdi.

LİNCOLN SAYGISIZ HAREKETLER YAPTI

Arıca maç sonu Lincoln'le girdiği diyalogla ilgili olarak da şunları söyledi:

"Rakip 9 kişi kalmış. Saygılı olmak gerekir. Lincoln çok saygısız hareketler yapıyor...Orta sahada 4-5 kez top sektirdi, artistik hareketler yaptı... Metalist maçında yapsaydı ya bu hareketleri.. 9 kişi kalmış bir rakibe saygı duymak zorundasınız.. Yaptığı büyük saygısızlık ve terbiyesizlikti."

Hacettepeli futbolcular da hocalarıyla aynı fikirdeydi. Maçtan sonra konuşan futbolcular "9 kişi kalmış rakibi... Saygısızca hareketler yapıyor. 11'e 11'ken yapsaydı ya..." dediler.



HAKEME SERT TEPKİ

"Hakeme de kızdım, penaltı pozisyonunda ki penaltıysa bilmiyorum top Zoko'nun eline çarptı. Kartı başkasına gösterdi. Siyah ile beyazı ayırt edemiyorsa ben ne diyeyim. Topa elle dokunan adam Zoko, kartı gören adam Teli. Yani siyah adam topa elle dokundu, beyaz adam Teli sarı kart gördü..

Skibbe kendi alanının dışında 4. hakemle muhabbet ediyor, biz bir şey yapamıyoruz. Bu ayrıcalık niye? Biz yerimizden kıpırdayamıyoruz. İtiraz edince "Otur yerine" diye tepki gösteriliyor