BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Beyaz yine pot kırdı

Uğur Dündar'ı konuk eden Beyazıt Öztürk, Dündar'a iltifat etmek istedi ancak hiç beklemediği sözler karşısında kalakaldı!

Abone ol Meral Okay ile birlikte CNNTURK'te 'Nası Yani?' programını sunan Beyazıt Öztürk, Star TV'nin Anchorman'i Uğur Dündar'a iltifat etmek istedi ve "Bu kadar şeye rağmen insan bi yorulur, bi çöker, bir şey olur.. Hala bu yakışıklılık bu endam... Kendinize nasıl bakıyorsunuz?" dedi.

Uğur Dündar, önce Beyaz'ın bu iltifatına iltifatla karşılık vererek "Bunu ancak yakışıklılığından emin olanlar söyler" diye konuştu.

Çok hoşuna giden bu sözlerden sonra Beyaz kahkahalar atarak "Teşekkür ederiz, gerçekten de valla sağolun" dedi ancak Dündar devam etti: "Bir de Grand'ın bir sözü var biliyorsun; hiç yaşlanmıyorsunuz diyenler yaşlanmakta olduğunuzu ima edenlerdir. Çetin Altan'ın da bir sözü var; der ki, insanın yüzüne karşı birileri yaşlandığını söylemezse hiç bir zaman yaşlandığımızı hissetmeyiz."

Dündar'ın bu ince iması karşısında biraz bozulan Beyaz, "Yani şu anda benim yaptığım şeyi bir pot olarak mı değerlendirdiniz?" diye sordu. Kahkahalarla gülen Uğur Dündar, "Estağfurullah" demekle yetindi. Beyaz ise çareyi hemen konuyu değiştirmekte buldu. (Televizyongazetesi)