BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Lincoln derbiyi bekliyor

Lincoln, Fenerbahçe ile oynanacak olan kupa derbisinde oynamak istediğini açıkladı

Abone ol

Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan lig maçında takımdaki yerini alamayan ve bu nedenle Galatasaraylı taraftarların kurduğu hayallerin yıkılmasına neden olan Lincoln, Pazar günü Kadıköy'de gerçekleştirilecek olan Fortis Türkiye Kupası mücadelesinde oynamak istediğini ifade etti.

Sakatlığını atlattıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara başlayan ve şu ana kadar hiçbir derbide ter dökemeyen Brezilyalı, konuştu. Lincoln, "Ben Galatasaray'a faydalı olmaya ve şampiyonluklar yaşamaya geldim. Ama talihsiz bir sakatlık yaşadım. Yüzde yüz iyileşmesem bile Fenerbahçe maçına yetişmek için her şeyi yapıyorum. Bu derbide oynayarak taraftarlarımıza olan borcumu ödemek istiyorum" dedi.

"KARAR DOKTORLARIN"

Beklediğinden uzun bir sakatlık dönemi yaşadığını itiraf eden ve bu durumun herkesten çok kendisinin canını sıktığını dile getiren Galatasaraylı yıldız futbolcu, "Talihsiz bir sakatlık dönemi geçirdim. Bu durum herkesten çok beni üzdü. Fenerbahçe maçında sahaya çıkıp çıkamayacağıma doktorlar karar verecek. Ama tekrarlıyorum; oynamak istiyorum. Oynarsam da elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu. "