BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Lincoln derbide oynayacak mı?

Bülent Korkmaz'ın Gaziantep'te yüzü güldü. Lincoln Fenerbahçe maçında oynayacak mı? İşte Korkmaz'ın cevabğ..

Abone ol

Zor bir deplasmanda üç puan aldıklarını belirten Korkmaz, Lincoln için "Hazır olmadığı için getirmedik. Derbi için durumuna bakacağız" dedi..

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maç sonrası "Önemli oyuncularımız sakat. Kendi pozisyonlarında değil, arkadaşlarının yerlerinde oynayanlar da ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. İlk 10 dakikadan sonra, devrenin sonuna doğru çok iyi oynadık. Final pasları iyi olsa farklı olabilirdi. İkinci yarı iyi pozisyon almaya çalıştık. Kalecimiz önemli kurtarışlar yaptı" dedi.

BANA HAZIR OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Lincoln için, "Bana hazır olmadığını, İstanbul'da kalıp antrenman yapmasının daha iyi olacağını söyledi. Hazır olmayan oyuncuyu buraya getirmenin anlamı yoktu. Biz her zaman hazır oyuncu isteriz. Çarşambaya kadar yoğun bir antrenman programı yapacak. Takımı performans anlamında yakalamak için çalışacak. Fenerbahçe maçı için de konuşacağız. Durumunu gözlemleyeceğiz" yorumunu yapan Korkmaz, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisi için "Her zaman dünyanın en büyük derbilerinden biri. Kendi sahamızda, taraftarımızın önündeyiz. Sinirlerine hakim olan, düşündüklerini sahaya daha iyi yansıtır" ifadesini kullandı.