BIST 9.960
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.435,44
HABER /  DÜNYA

LİG ŞANSINI ZORA SOKTU

PTT 1. Lig’in 33. haftasında play-off mücadelesi veren Manisaspor, sahasında ligin güçlü ekibi Kayseri Erciyesspor’a 2-1 mağlup olarak, süpe...

Abone ol

PTT 1. Lig’in 33. haftasında play-off mücadelesi veren Manisaspor, sahasında ligin güçlü ekibi Kayseri Erciyesspor’a 2-1 mağlup olarak, süper lig şansını zora soktu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Sahada yeterli direnci göstermedik. 3 puanı alsak play-offu garantiliyorduk. Oyun içerisindeki üstünlük skora da yansıdı. Kayseri Erciyes galibiyeti hak etti. Rizespor maçından sonra bir düşüş var. Play-off da zora girdi. Herşey son haftaya kaldı. Haftaya kesin bunu telefi etmemiz lazım. Bunun bir adım sonrası yok” dedi.
İstedikleri direnci göstermediklerini belirten Cem Sultan, “Galibiyet için çıkmıştık. Erciyesspor bizden daha fazla istedi ve biz altta kaldık. Son hafta Adanaspor ile final niteliğinde bir maça çıkacağız. Buraya kadar gelmememiz gerekiyordu. Çoktan play-offun ipini kesmemiz gerekiyordu. Son hafta inanıyorum ki taraftarımızın desteğiyle play-offa kalacağız. İnşallah takımımız eski havasını bulur” diye konuştu.
4-5 haftadır kötü bir gidişat yaşadıklarını dile getiren Manisasporlu bir diğer oyuncu Hakan Turan, “İstediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamıyoruz. İlk 2’den süper lige çıkmak istiyorduk. Kendi kendimize zorlaştırdık işimizi. İnşallah son hafta play-offa kalacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ
Sıcak havanın her iki takımı da etkilediğini kaydeden Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Biz biraz daha akıllı oynadık. Geçen hafta süper lige çıkmanın garantisini arkamıza alarak rahat oynadık. Manisaspor’a göre daha etkiliydik. Galip gelmek bizim için çok önemliydi. 21 haftalık liderliğimizi sezon sonuna taşıyıp liderliğimizi muhafaza etmek istiyoruz. Son haftalarda şansızlıklar yaşadık. Manisaspor da şanssızlıklar yaşadı. Onlar da lige çıkabilen bir takım olabilirlerdi. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kayseri Erciyesporlu oyuncu Fatih Kılıçkaya da, “Manisa gibi zor bir deplasmanda 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. 21 haftayı lider tamamladığımız bu ligi şampiyon olarak bitirmek istiyorduk. İnşallah haftaya Urfa maçında şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.
Bir diğer Kayseri Erciyessporlu oyuncu Serkan Atak ise, sıcak havanın etkisiyle zor bir maç çıkardıklarını belirterek, süper lige şampiyon olarak çıkmak istediklerini söyledi.