BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

KILIÇDAROĞLU: HİÇBİR GÜÇ ANAYASADAN TÜRK MİLLETİ LAFINI KALDIRAMAZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Feshane Kültür Merkezi’nde düzenlenen “7.Giresun Günleri” etkinliğe katıldı. Yoğun...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Feshane Kültür Merkezi’nde düzenlenen “7.Giresun Günleri” etkinliğe katıldı. Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, “Burası siyaset yapma yeri değil. Ancak şu bilinsin ki hiçbir güç anayasadan Türk milleti lafını kaldıramaz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun Dernekleri Federasyonu tarafından Eyüp Feshane Kültür Merkezi’nde düzenlenen “7. Giresun Günleri” etkinliğe katıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu Giresunlular tarafından kapıda çiçeklerle ve sloganlar eşliğinde karşılandı. Kılıçdaroğlu, daha sonra kurulan stantları tek tek dolaşarak kendisine ikram edilen yiyeceklerden yedi.
Feshane’nin içinde yapılan sembolik Giresun evinin balkonundan kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, hükümete sert sözlerle yüklendi.
Ortamın siyaset yapma ortamı olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, “Günlük sıcak siyasetten bahsetmeyeceğim. Ama bir şeyi hiç kimsenin unutmaması lazım. Türkiye Cumhuriyeti adını hiçbir güç devletin tabelalarından aşağıya indiremez. Yine milli davamız olduğu için söylüyorum. Hiçbir güç anayasadan Türk milleti lafını kaldıramaz” dedi.
Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmanın ardından bir süre daha stantları gezdi.
(İHA)