BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Libya lideri Kaddafi botokslu mu?

Dünyaya meydan okuyan Libya'nin diktatör lideri botokslu. Yükseklik korkusundan drolayı çadırda yaşıyor.

Abone ol

Wikileaks'ın sahibi tutuklandı ama belgeler ardı ardına piyasaya çıkıyor. Yayınlanan yeni belgelerde Libya Lideri Muammer Kaddafi'nin de bir sırrı ortaya çıktı. Kriptolarda Libya lideri Kaddafi’nin botokslu olduğu, yükseklik korkusundan çadırda kaldığı belirtiliyor.

ABD’nin Trablus Büyükelçiliği çıkışlı bir dizi kriptoda, Libya lideri Muammer Kaddafi hakkında şu bilgiler yer alıyor:

- Kaddafi’nin estetik takıntısı var. O kadar fazla botoks yaptırdı ki, yüz kaslarını hareket ettiremiyor. Saç ektirdi, vücudu reddedince implant geri alındı. Hipertansiyonu ve diyabeti var. Hastalık hastası.

- Birçok fobisi var. Deniz üstünde uçakla seyahat etmek istemiyor. 8 saatten fazla uçmuyor. 35 merdivenden fazla çıkamıyor. Asansör kullanmıyor. Üst katlarda kesinlikle kalmıyor (New York’ta bedevi çadırını kurmasına izin verilmeyip otelde kalmaya zorlanınca bu yüzden çok sinirlenmiş olmalı).

- At yarışını seviyor. İktidarda 40’ıncı yılını kutlarken Ukrayna, Tunus, Cezayir, Mısır ve Fas’tan dansçıları sahneye çıkardı. Flamenkocular ilgisini çekince Venezüela’dan Libya’ya dönüşünde flamenko izlemek için Sevilla’ya uğradı.

- 1988’de Londra-New York seferi yapan bir Amerikan yolcu uçağının İskoçya’nın Lockerbie kasabası üstünde havaya uçurularak 270 kişinin öldürüldüğü saldırı nedeniyle hüküm giyen Libyalı Abdülbasit el Megrahi, Kaddafi’nin “haydutça” tehditleri üzerine İskoçya tarafından geçen yıl serbest bırakıldı.