BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,70
ALTIN 2.446,19
HABER /  GÜNCEL

MHP'li işadamına silahlı saldırı

Fabrikayı önce ateşe veren kişiler, iş adamı ve kardeşine de kurşun yağdırdı. Ekmek fabrikası sahibi iş adamı Serkan sürek olay yerinde öldü.

Abone ol

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde tost ekmeği üreten fabrikayı önce ateşe veren kişiler, iş adamı ve kardeşine de kurşun yağdırdı. Ekmek fabrikası sahibi iş adamı olay yerinde can verirken, kardeşi ise ağır yaralandı.

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde saat 19.30 sıralarında Oktay Baran (25), yanındaki Nuri Y. (29) ile birlikte ünlü Ayvalık tostu ekmeğini üreten ve yurt içine pazarlayan 2. Sanayi Sitesi'ndeki Sürçam Ekmek Fabrikası'nı kundakladı.

 Bu sırada aynı kişiler işyerinde bulunan iş adamı Serkan Sürek (32) ve kardeşi Sercan Sürek'e (19) de kurşun yağdırdı. İş adamı Serkan Sürek olay yerinde can verirken, ağır yaralanan Sercan Sürek ise Ayvalık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 Çıkan yangın ise itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile söndürüldü. Fabrikanın savaş alanına döndüğü olay sonrasında iki zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların üzerinde iki adet tabanca ve bu tabancaya ait mermilerin bulundu. Zanlılar verdikleri ilk ifadede öldürülen Serkan Sürek'in Oktay Baran'ın eşiyle ilişki halinde olduğunu iddia etti.

Meşhur Ayvalık Tostlarının ekmeğini üreterek pazarlayan Serkan Sürek'in evli ve 2 çocuk babası olduğu bildirilirken, eşinin 3. çocuğa hamile olduğu öğrenildi. İlçede tanınan ve Ayvalık MHP'nin eski yönetim kurulu üyesi olan genç işadamı Serkan Sürek'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor.