BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.432,94
HABER /  MAGAZİN

Lezbiyen ilişki teklifi aldım.

Gaylerle iyi anlaştığını söyleyen Hülya Avşar'dan ikinci sarsıtan cümle geldi...

Abone ol

Hülya Avşar, Türkmax kanalındaki yeni programının ikinci gününde Kürşat Kahramanoğlu adlı bir gay'i ağırladı ve Türkiye'de eşcinselliği konuştu.

"Gay'lerle birlikte olmaktan keyif alıyorum" diyen Hülya Avşar, eşcinsellerin çok eğlenceli ve zeki insanlar olduğunu söyledi.
Hülya Avşar Stüdyosu adlı sohbet programının en ilginç bölümü ise Hülya Avşar'ın itiraflarıydı. Konuğu, "Çok güzel bir kadınsınız. Bunu görmek için ille de heteroseksüel olmak gerekmiyor. Peki kadınlardan da ilgi görüyor musunuz?" diye sorunca Avşar'dan müthiş itiraflar geldi:

"Birkaç kez aynı cinsten teklif aldım. İlk seferinde çok korktum. Niye korktum bilmiyorum. Aslında gülüp geçmeliydim. Sonra teklif sayısı 4'e 5'e çıkınca alıştım. Ama ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığımda 'Anneciğim' dedim ve uzun süre ağladım."

Programa gelince...  Belli ki Hülya Avşar "ses getirmeye" niyetli. Bu nedenle sivri konular, renkli konuklar ve radikal söylemleri tercih ediyor. Görünen o ki, Avşar ilk kez "şov" değil, "televizyon programı" yapmaya soyunmuş.
    (Yüksel Aytuğ Sabah)