BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.410,69
HABER /  MAGAZİN

Cinselliği fren tutmuyor

Dümen, "Bu tavır cinselliğin örtülü dışa vuruşudur" deyip bakın neler ekledi.

Abone ol

Dün Show TV’de Petek Dinçöz’ün programına katılan Nihat Doğan, İbrahim Tatlıses’e oldukça ağır sözler söylemiş ve "Ben aşiret çocuğuyum. Sinek gibi ezerim" diyerek tehditler savurmuştu.

Dr. Haydar Dümen, Nihat Doğan’ın ekranlardaki bu agresif tavırlarına ilginç bir yorum getirdi. İşte Dümen’in çarpıcı tesbiti:

"Nihat 50-60’lı yaşlarda olsaydı bunları söylemezdi. Onu bu harekete zorlayan erkin, gücün potansiyeli. Erkin içinde ne var? Fiziksel güç var, aşiret var. Kendi fiziksel gücünün ana kaynağı cinsellik. Bu bir örtülü cinsel agrasivitedir. Yani cinselliğin örtülü dışa vuruşudur. Kendi gücünün testesteronun damarlarda, beyinde yarattığı bir reaksiyonun kamçısıdır bir oranda."

Haydar Dümen’e göre Nihat Doğan’ın canlı yayında İbrahim Tatlıses’e yönelik yaptığı sinirli tavırların altında ’testestoren’ yatıyor. Yani Haydar Dümen’in deyimiyle olay aynen şu: "Beyinsel güçlerinin tam yerine oturup onu frenleme gücü birazcık zayıfladı. Arabası fırladı öne, gaza bastı. Deposu doluydu, frenleyemedi kendisini."!!!!