BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,51
HABER /  GÜNCEL

Levent Kırca'dan rezil Erdoğan yorumu

Levent Kırca Gezi olayları ile birlikte iyici coştu. Canlı yayında akıl almaz iddialar ortaya atıp Başbakan hakkında Menderes benzetmesi yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) - Levent Kırca Gezi olaylarıyla birlikte Ulusal Kanal'da aklını kaybetmiş gibi konuştu.

7 bin yaralı olduğu provakasyonunu yayan Kırca, Erdoğan için de akla hayale gelmez sözler kullandı.

Ulasal kanal canlı yayınında konuşan Kırca, "Kendini hükümeti ile birlikte Adnan Menderes’e benzeten Tayyip Erdoğan’ın neredeyse artık finali de Adnan Menderes’e benzeyecektir" dedi.

İŞTE İNANILMAZ AÇIKLAMALAR

*Çok vahşice çok faşistçe bir maske üstelik yalan söylenerek böyle bir şey yapmayacağız diyerek.. Çocuklar bebekler teyzeler annelere dedeler babalar herkes orada ve sen dünyanın hiçbir yerinde Nazi Almanya’sında dahi, Hitler döneminde dahi bu kadar vahşet görülmemiştir.

*Bunu çok açık söylüyorum. Bu saldırı başladığı anda ben de Paşabahçe’de bir yerdeydim bir sitedeyim saldırı başladığı anda deprem oluyor zannettik. İnsanlar tencere tavalarıyla tabaklarını birbirine vurarak bahçelerine sokaklarına döküldüler.

BU KURTULUŞ SAVAŞI

*Şu anda benim gözlediğim karşımızda bir Kurtuluş Savaşı gerçekleşmektedir. Nasıl bir Cumhuriyet birinci kurtuluş ise bu da artık son kurtuluştur. Bu kurtuluşta Türk halkı kurtulacaktır.

ERDOĞAN'IN SONU MENDERES GİBİ OLACAK

*Tayyip Erdoğan ve hükümeti ve yurttaşları ve onun sanatçıları ve akilleri bu vebalin altından çıkamazlar. Buradan onlar için kurtuluş söz konusu değildir. Kendini hükümeti ile birlikte Adnan Menderes’e benzeten Tayyip Erdoğan’ın neredeyse artık finali de Adnan Menderes’e benzeyecektir. Bu açıkça görülüyor.

*Burada bir vahşet vardır. Burada inanılmaz bir saldırı vardır. Tekrar söylüyorum Tayyip Erdoğan akıbetine koşuyor. Beykoz’da dinlediğim tencere tava gürültülerini de baz alarak konuşuyorum.

TAKSİM'DE ÖLMEK ŞEREFTİR

*Türkiye şu anda ayaktadır. Bütün Ulusalcılar Cumhuriyetçiler Taksim’e yürümektedirler. Ben giyiniyorum eskirim kıyafetle, kafama kask takıyorum gaz maskemi takıyorum. Ben de şu yaşta bir kalp hastası olarak Taksim’de bu genç arkadaşların yanında olmak ve ölmek dahi şereftir. Bu şeref benim için çok önemlidir. Türkiye Cumhuriyeti için bu mücadeleyi veriyor olmam benim için inanılmaz bir şereftir.

*Ben de şimdi Beyoğlu’na yürüyorum. O çadırlar yarın tekrar kurulacak. Bugün orada 300 bin kişi varsa yarın orada 1 milyon kişi olacak. Ben bunu açık seçik görüyorum.

ERDOĞAN KAÇACAK MI...

*Tayyip Erdoğan uçağını mı helikopterini mi hazırlattıracak, kaçacak mı, parasının olduğu İsviçre’ye mi gidecek yoksa? Ben Erdoğan’ı zaten Cumhuriyet düşmanı olarak ilan etmiştim. Ve sonlarının çok yakın olduğunu görüyorum. Bütün dünyaya karşılar şu anda. Bütün dünya onlara karşı. Türkiye onlara karşı çocuklarımız karşı.

HAYAL ÜRÜNÜ YARALI SAYISI

*7 bin kişiyi yaraladılar. Dilerim çoğalmasın. 4 kişiyi öldürmüşlerdi öldürmeye de devam ediyorlar. Buna göz yumamayız. Bütün kardeşlerimi bütün Atatürk’çüleri Taksim’de bekliyorum. Sağduyulu insanların Taksim’e yürümesini istiyorum. Bu zafer bizim dostlar. Bu savaşı biz kazandık.

ERDOĞAN VE KARISININ...

*Cumhuriyet’i yeniden kuruyoruz. Artık son dakikalar bunlar. Tayyip Erdoğan ve eşinin maskesini yapacağım. Tayyip Erdoğan ve karısı olarak Taksim’i yeniden açacağız halka. Ben orada Tayyip Erdoğan olarak olacağım. Benim için utanç verici ama bir amaçla yapacağım. Ve sonra yüzümdeki maskeyi sıyırıp yere atacağım üzerine basacağım.