BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Leman Sam'dan geri adım yok!

Kurban kesenler hakkındaki ifadeleri nedeniyle büyük tepki çeken ünlü sanatçı, 'Hiç pişman değilim, sözlerimin arkasındayım' dedi.

Abone ol

Kurban Bayramı'nın birinci günü attığı Twitter mesajıyla büyük tepki toplayan Leman Sam, "Benim için kurban kesenle IŞİD aynı duyguda" demişti.

Yaklaşık 1 hafta boyunca bu konu Türkiye'de gündem oluştururken Leman Sam kendini savunmuş, kızı Şevval Sam da annesine destek olmuştu.

O sırada Hollanda'ya giden ardından geri gelen Leman Sam ayağının tozuyla bir açıklama daha yaptı.

HEDEF GÖSTERİLİNCE DÜŞÜP BAYILIYORUM

İşte Leman Sam'ın Sözcü'ye yaptığı o açıklamalar:

"Buradayım, gitmedim Hiçbir yere gitmedim. Her yıl bu bayramda psikolojim bozuluyor diye yurt dışına giderek dört beş gün kalıyorum. 30-35 yıldır bu böyle. Sinirlerim bozuluyor düşüp bayılıyorum, benim fobim var. Hedef gösterilmek çirkin. Devletin üst kademesindekilerin, bazı şeyleri çarpıtıp birilerini hedef göstermesi çok çirkin. Türkiye’de çözülmesi gereken birçok sorun varken, bu mesele üzerine yoğunlaşmak, gündemi değiştirmek için olabilir.

BENİ DÜZGÜN ANLAMADILAR

Birçok güzel insanın benim tarafımda olduğunu ve benim söylediklerimi onayladığını gördüm. Onlar düzgün anlamışlar, nasıl oluyor da kocaman okumuş adamlar anlamıyor. Demek ki insan okumakla değişmiyor. Her gün kadınlar kesiliyor Sözlerimin arkasındayım. Zaten biraz düşünen herkes şunu görür. Türkiye’de her gün adamlar kadınlarının boğazını kesiyorlar. Doğu coğrafyalarında, kafa kesme meselesi, tam bir vaka.

CAHİL CÜHELA TAKIMI BENİ SEVMEZ

Şunu söylemek istedim. Yatırıp boğaz kesmeyi bu kadar kolaylıkla yapabilen bir kişi, insanı keserken de aynı duygudadır. Rahatsız olmaz. Benim temelimde bu var. Kendimi savunmak istemiyorum. Söylediklerim nedeniyle hiç pişman olmadım. Bazılarının işine geldi Kurban Bayramı diye yazınca cahil cühela takımı veya dini hassasiyetleri olan insanlar bunu kullandı. Kimisi etkilendi, bir takım troller işlerine geldiği için veya para aldıkları ya da birilerinin gözüne girmek için, bunu ha bire dillendirdiler. Zaten cahil cühela takımı beni çok sevmez.