BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.306,52
HABER /  MAGAZİN

Lavin Ay kimdir kaç yaşında instagram hesabında ifşa etti

Televizyon dünyasının en sevilen isimlerinden olan 52 yaşındaki Beyazit Öztürk özel hayatını kameralardan uzak yaşayan isimlerden birisi. Uzun zamandır adı aşk dedikodularına karışmayan Beyaz'ı yeni sevgilisi Azeri güzel Lavin Ay ifşa etti. Peki Beyaz'ın sevgilisi Lavin Ay kimdir, kaç yaşında?

Abone ol

Ekranların en çok sevilen ve izlenen isimlerinden biri olan Beyazıt Öztürk yeni sezonda da O Ses Türkiye'de jüri koltuğuna oturacak. Özel hayatını gizli yaşamayı seven başarılı oyuncunun sevgilisi bu kez ifşa oldu. Bir süredir gözlerden uzak bir şekilde Azeri güzel Lavin Ay ile ilişki yaşadığı söylenen Beyaz'ı sevgilisi ifşa etti.  Beyaz, evinde sadece çok yakın arkadaşlarını ağırlıyor. Bu evde Beyaz bir süre önce Murat Boz ve Seda Bakan'la bir Youtube programı çekmişti.

Beyaz, evinde sadece çok yakın arkadaşlarını ağırlıyor. Bu evde Beyaz bir süre önce Murat Boz ve Seda Bakan'la bir Youtube programı çekmişti.

Beyazıt Öztürk'ün evinden paylaşım yapan güzelin isminin Lavin Ay olduğu ortaya çıktı.

Beyaz'ın sevgilisi Lavin Ay kimdir: Beyazıt Öztürk'le aşk yaşadığı ortaya çıkan Lavin Ay, 24 yaşında. Moda ve güzellik sektöründe faaliyet gösteriyor.

Azeri olmasına rağmen düzgün bir Türkçe ile konuşan Lavin Ay'ın iki yıldır Türkiye'de diksiyon dersleri aldığı öğrenildi.