BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.403,02
HABER /  SPOR

Laudrup İstanbula geliyor

Teknik direktör Michael Laudrup, Perşembe günü İstanbul'da Adnan Polat ile bir araya gelecek.

Abone ol

Galatasaray yönetiminin takımın başına geçirmek için büyük uğraş verdiği Michael Laudrup, Perşembe günü İstanbul'a geliyor.

İspanya Kral Kupası'nda ve UEFA Kupası'nda başarılar yaşattığı Getafe'den ayrılacağını geçen hafta basın toplantısıyla duyuran ve Galatasaray dışında ciddi bir talibi kalmayan Danimarkalı teknik direktör, İstanbul'da sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat ile özel olarak görüşecek.

Laudrup'un menajeri Bayram Tutumlu'ya, "Michael Laudrup'u takımın başında görmeyi çok istiyoruz. Özel bir görüşme ayarlayabilir misin?" sorusunu soran ve "Ne zaman isterseniz" cevabını alan Polat, "Tamam o zaman. Kendisiyle detayları konuşalım" diyerek Perşembe günü için randevu aldı.

İMZA ATTIRABİLİR

Ancak, Avrupa futbolunda geleceği parlak teknik adamlardan biri olarak gösterilen Michael Laudrup'un istediği yüksek fiyat Adnan Polat'ı düşündürüyor. Polat, menajeri Bayram Tutumlu aracılığıyla kendilerine "1 milyon 400 bin dolar isterim" mesajını gönderen Danimarkalı hocadan indirim yapmasını isteyecek ve bunu başarırsa da Laudrup'a imza attıracak.

Sabah