BIST 10.282
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.448,75
HABER /  MAGAZİN

Lady Gaga'nın photoshop skandalı sarstı!

Ünlü şarkıcı Lady Gaga photoshoplu fotoğraflarının internete sızması ile magazin basınına bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın fotoğraflarına uygulattığı photoshop skandalı patlak verdi ve magazin basınına bomba gibi düştü. 

Skandallar kraliçesi olarak bilinen ünlü şarkıcı Lady Gaga yeni bir skandala daha imza attı. Ünlü şarkıcı 2009'da yayınlanan fotoğraflarının photoshoplanmamış hallerinin basına sızdırılması ile photoshop skandalı ile magazin gündeminin tepesine oturmayı başardı. 

1.20140509091121.jpg

Ünlü şarkıcı Lady Gaga 2009 yılında bir dergi için kamera karşısına geçtiği fotoğraf çekiminin retouch edilmemiş haldeki fotoğraflarının yayınlanması ile deşifre oldu. Mario Testino tarafından çekilen ve photoshoplanan fotoğraflarda ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın normal resmine göre epey bir oynamadan geçtiği gözle görülür bir şekilde fark ediliyor. Göğüs kafesi bölümünden bacaklarına, ten renginden yüz hatlarına birçok airbrush darbesi yiyen ünlü şarkıcı photoshop skandalı ile gündeme bomba gibi düştü.

2.20140509091508.jpg

Aynı zamanda ünlü şarkıcının geçtiğimiz aylarda ses getiren Versace markasının tanıtım çekimlerinde de büyük bir photoshop skandalına daha imza attığı net bir şekilde ortaya çıkarıldı. Versace çekimlerinde yüzüne büyük bir değişim uygulanan Lady Gaga çekimlerin çoğunda photoshop kullandığı belirtildi. Magazin basınında büyük yer bulan photoshop skandalı ünlü şarkıcı Lady Gaga'ya ağır eleştiriler gelmesine neden oldu. Asıl adı Stefani Germanotta olan ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın ismi gibi bütün herşeyinin sahte olduğu 10 yıl boyunca anorexia ve bulimia gibi hastalıklarla boğuşan şarkıcının patlak veren yeni skandala dair ne gibi bir açıklama yapacağı merak konusu olduğu aktarıldı.

3.20140509092003.jpg