BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.422,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

KYK burs başvuru e devlet giriş sayfası nasıl yapılır?

KYK burs başvuruları 16 ekim tarihinde başladı. KYK 2017 e devlet üzerinden yapılacak başvurular ile burs alınabilecek. Peki KYK 2017 bursu başvuruları nasıl yapılacak? E devlet şifresi KYK bursu başvurusu detaylar internethaber'de.

Abone ol

Eğitim - öğretim yılının başlamasıyla birlikte KYK burs başvuruları da başladı. KYK 2017 burs başvurusu nasıl yapılacak sorusu milyonlarca öğrenci tarafından merak ediliyor. KYK burs başvurularıyla ilgili bilgileri haberimizden bulabilirsiniz.

E devlet üzerinden yapılacak olan KYK bursu başvuruları 24 ekim tarihinde kadar devam edecek. Gelecek hafta salı günü bitecek olan kyk burs başvuruları nasıl yapılacağına gelin hep birlikte bakalım.

Öncelikle kyk burs başvurusu yapmanız için e devlet şifresine sahip olmanız gerekiyor. E devlet şifresi olan adaylar hemen Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan başvuru yapabilir. Eğer şifreniz yok ise PTT'den 2 TL vererek şifre alabilirsiniz. 

BİLGİLERİNİZİ EKSİKSİZ DOLDURUN

Burs/kredi başvuruları e-Devlet'te yer alan öğrenim bilgilerine göre alınacağı için öğrencilerin e-Devlet'teki bilgilerinin doğru ve eksiksiz olması önem taşıyor. Öğrencilerin başvuru sırasında herhangi bir sorun yaşamaması için öncelikle e-Devlet'e girerek okul/bölüm bilgilerini kontrol etmeleri, bilgilerinde hata olan öğrencilerin üniversitenin öğrenci işleriyle görüşmeleri gerekiyor. Hatalı ya da eksik öğrenim bilgisiyle burs/kredi başvurusu yapan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacak.

E devlet şifresi nasıl alınır PTT şifre alma giriş sayfası

kyk