BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Kuyumcu şarjörü boşalttı ama..

Şaşkın hırsız kuyumcuda panik yaptı.. Bileziği kapan soygunculu silahla kovalayan kuyumcu kurşun yağdırdı

Abone ol

Pendik'te, alışveriş bahanesiyle kuyumcuya giren şaşkın hırsız, aldığı bileziğin parasını ödemeden kaçmak istedi.

Başka müşteri içeri girmesin diye kilitlediği kapıyı açamayan hırsız ile kuyumcu arasında bir süre boğuşma yaşandı. Dükkan sahibi, kaçmaya başlayan şahsın arkasından 15 el ateş etti. Bileziği almayı başaran hırsız, kayıplara karıştı.

Olay, Esenler Mahallesi Yayalar Caddesi 77 numaradaki Aydoğdu kuyumculukta meydana geldi. Necmi Aydoğdu'nun işlettiği kuyumcu dükkanına gelen 20 yaşlarında bir kişi bilezik satın almak istediğini söyledi.

KENDİ KAPATTIĞI KAPIYI AÇAMADI

Kuyumcu Aydoğdu'da şahsa kapıyı örtmesini söyleyerek vitrine yöneldi. Kapının kapanmasıyla vitrinden bir adet bilezik alan Aydoğdu bileziği şahsa uzattı. Bu sırada kuyumcunun elinden bileziği kapan acemi hırsız hızla kapıya yöneldi. Ancak kendi kapattığı kapının açılmaması nedeniyle Aydoğdu ile acemi hırsız arasında boğuşma yaşandı.

ŞARJÖRÜ BOŞALTTI AMA VURAMADI

Aydoğdunun bir anlık boşluğundan yararlanarak kapıyı açmayı başaran hırsız yaya olarak kaçmaya başladı. Aydoğdu da ruhsatlı silahı ile hırsızın peşinden koştu. Hırsızı yakalayamayacağını anlayan Aydoğdu silahını ard arda ateşleyerek bütün mermileri boşalttı. Ancak buna rağmen kaçmayı başaran hırsız ara sokaklarda izini kaybettirmeyi başardı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kuyumcu dükkanında incelemelerine başlarken, polis helikopteri de kaçan zanlının yakalanması için havadan arama çalışmaları gerçekleştirdi.

Olayı gören vatandaşlar, kuyumcunun bir şahsı kovaladığını görünce yardım için peşinden gittiklerini, kuyumcu Aydoğdu'nun elindeki silah ile zanlının arkasından ateş ettiğini belirterek kaçan şahsın bir ara yere düştüğünü ancak yine kalkarak kaçmayı başardığını söylediler.

Dükkan sahibi Necmi Aydoğdu ise şahsın silahlı olup olmadığını bilmediğini, altını alarak kaçtığını söyledi. İş yerindeki kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri kaçan zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor