BIST 10.899
DOLAR 32,18
EURO 34,93
ALTIN 2.461,80
HABER /  POLİTİKA

Kutandan iddialı açıklama

Saadet Partisi Meclis'te olsaydı neler yapardı? Genel Başkan Recai Kutan'a göre Meclis titredi..

Abone ol Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, ''Şu anda mecliste bizim 20 milletvekilimiz olabilseydi, emin olun meclis titrerdi adeta" dedi.

Recai Kutan, Malatya'da, kentsel dönüşüm projesi kapsamında bulunan ve evlerin yıkılması beklenen Yamaç mahallesinde vatandaşlara seslendi.

Kentsel dönüşüm konusunda vatandaşın bir ev sahibi dahi olamayacağı miktarlardan sözedildiğini ifade eden Kutan, konuyu yetkilileriyle konuşacağını ve kendilerine, yaptıkları işin doğru olmadığını anlatacağını söyledi.

Yapılan çalışmanın ''zulüm'' olduğunu ileri süren Kutan, ''Şu anda mecliste bizim 20 milletvekilimiz olabilseydi, emin olun meclis titrerdi adeta. Vaktiyle 22 milletvekiliyle meclisi nasıl silkelediğimizi yaşı müsait olanlar hatırlarlar. Elbette en üstün olan en etkili olan Hakkın sesidir, Hakkın sesi'' diye konuştu.


Kutan, şöyle devam etti: ''Diyeceğim ki kendilerine, eğer bir insanın evini elinden alıyorsanız başka bir yerde başını sokabileceği bir ev alabilmelidir. Aksi halde, bunun hiçbir anlamı yok. Dolayısıyla adil bir uygulama yapılması için değerlendirmelerin tekrar gözden geçirilmesi gerekir. Diyeceğim ki onlara; (eğer bunları yapmıyorsanız, bu kentsel dönüşüm projesinden bütünüyle vazgeçin).''