BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,71
ALTIN 2.402,21
HABER /  GÜNCEL

Kütahya şehidine hüzünlü veda!

Kütahya'daki trafik kazasında şehit olan jandarma er Fatih Karaaslan için tören düzenlendi

Abone ol

Kütahya'da meydana gelen trafik kazasında yaralananlara yardım ederken bir tırın çarpması sonucu şehit olan jandarma er Fatih Karaaslan bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kocaeli'nde 2009 yerel seçimleri öncesi kapatılarak yeni kurulan Başiskele İlçesi'nin mahallesine dönüştürülen Yuvacık Beldesi'nin eski Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan'ın Kütahya'da askerlik yapan oğlu Fatih Karaaslan Kütahya-Gediz karayolunun 20. kilometresindeki Kireç köyü mevkisinde fayans yüklü tırın çarpması sonucu şehit oldu. Şehit Er Fatih Karaaslan'ın cenazesi bugün Yuvacık'taki baba ocağına getirildi. Evin önünde alınan helalliğin ardından cenaze namazı kılınmak için Yuvacık Merkez Camiine götürüldü.

Cenaze namazına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Milletvekilleri şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından şehit cenazesi askeri törenle top arabasında taşınarak cenaze aracına alındı. Daha sonra Yuvacık Çamlıtepe Şehitliğinde gözyaşları arasında toprağa verildi.