BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Kurtarılamadı !

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bir apartmanın 5. katında havalandırma boşluğundan binanın önündeki çekyatların üzerine düştü. Ağır yaralanan ...

Abone ol

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bir apartmanın 5. katında havalandırma boşluğundan binanın önündeki çekyatların üzerine düştü. Ağır yaralanan vatandaş hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre olay, dün 19.05 sıralarında meydana geldi. Kazım Ç. (53) isimli şahıs, malzeme çantasını almak için çıktığı çatı katında bilinmeyen bir nedenle düştü. Görgü tanıklarını ifadesine göre Kazım Ç., apartmanın 5. katında bulunan çatı katındaki havalandırma boşluğundan binanın giriş katında bulunan mobilyacı dükkanının içinde bulunan çekyatların üstüne düştü.
Düşmenin etkisi ile başından ve omzundan yaralan Kazım Ç., yaklaşık 1,5 saat kurtulmak ve sesini duyurmak için mücadele etti. Kendisini aramayan çıkan akrabalarına sesini duyuran Kazım Ç., olay yerine gelen ambulansla Tosya Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahale sonrası K.Ç. Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazım Ç. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz apartmanda incelemelerde bulundu.
(İHA)