BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.433,96
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kürşat Tüzmen'den müthiş öneri!

Erken mesainin tartışmaya açılmasının ardından konuyu değerlendiren Kürşat Tüzmen'in önerisi herkesi çok şaşırttı!

Abone ol

AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'nın son gününde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, sabah 06.30'da yürüyüş yaptı. Bakan Yıldız'a milletvekili Necati Çetinkaya ile Kürşat Tüzmen eşlik etti. Yürüyüşün ardından AK Partililer girdikleri bir pastahanede son günlerde tartışılan "erken mesai"yi konuştu.

Bakan Yıldız ,"Gün ışığından fazla yararlanmak için erken saatte işe başlamayı önerdim. Biz ülkemizin hak ettiği refah seviyesine çıkmak için daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. 2023 yılına hedef kondu daha çok çalışmamız lazım." dedi.

TÜZMEN'DEN BİR GARİP ÖNERİ...

Tüzmen, "erken mesai" tartışmasına ise garip bir öneri ile katıldı.

Dükkanını erken açanların daha fazla para kazandığını söyleyen Kürşat Tüzmen, "Trafiği de rahatlatma" açısından çocukların okula 9.00'da başlamaları gerektiğini belirterek "Büyüklerde işe sabah 07.00'da başlasın. Böylelikle aynı anda trafiğe yüklenme olmaz" dedi.

Tüzmen'in önerisinde ise velileri saat 7'de mesaiye başlayacak çocukların saat 9'a kadar evde yalnız başlarına nasıl kalabileceği, nasıl uyanacakları, kahvaltılarını nasıl yapacağı ve velileri sabahın çok erken saatlerinde işe başlayan çocukların evden tek başına çıkarak okula nasıl ulaşacağı ise havada kaldı.