BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Kursa gitmeden bilgisayar öğrenin

www.bilgisayarlisesi.com, profesyonel öğretmen kadrosu ve webmasterleri ile interaktif bir kurs ortamı hazırladı. Kurslar isteyen herkese ücretsiz sunuluyor.

Abone ol

Profesyonel öğretmen kadromuz ve webmasterlerimiz ile interaktif bir bilgisayar kursu geliştirdik. Bu kursu ücretsiz ve istenirse cd formatında ücretli şekilde tüm halkımıza ulaştırmak istiyoruz. Bu konuda yayın organınızda sitemizin tanıtımını rica ediyoruz.

Hazırladığımız sitemizde Resimlerle zenginleştirilmiş Donanım Dersleri, Adsl hakkkında herşey, İrc Hakkında herşey, Asp Programlama Dersleri, Php Programlama Dersleri, Html Dersleri, Windows 95 Kurma dersleri, Windows 98 Kurma dersleri, Windows 2000 Kurma dersleri,
Windows 2000 Kurma dersleri, Windows XP Kurma dersleri, Windows XP'yi hızlandırıcı komutlar ve ayarlar, hatalar ve çözümleri, Windows 2003 Kurma dersleri, Windows Longhorn Kurulumu ve ekran görüntüleri, Linux Kurulumu, Isa Server Kurulumu, Ms-Dos Dersleri, Microsoft Word Dersleri, Microsoft Excel Dersleri, Microsoft Access Dersleri, Microsoft Point Dersleri, C++ Başlangıç Dersleri, Flash MX Dersleri, Photoshop Dersleri, Virusler ve Temizleme yöntemleri, Norton Antivirus, Norton Utilities ve Kaspersky Antivirus Kurulumu, Kullanımı gibi derslerimiz bulunmaktadır. Dersler sitemizde html formatında ve anlatılan her konunun görüntüsü bulunmaktadır. Eğer talep ederlerse öğretmenlerimizin sesli ve görüntülü olarak hazırladığı konuları okuyucularımız temin edebilirler.

Sitemizin adresi www.bilgisayarlisesi.com ve bilgisayarlisesi.net'dir.

İnanıyoruz ki sizde halkımızın interaktif şekilde bilgisayar öğrenmesinde katkıda bulunacaksınız ve bilgisayar öğrenmeyen kimse kalmayacak.

Sitemizi yayın organınızın teknoloji, İnternet veya başka bir başlık altında tanıtabilseniz ülkemizin kültür artmasında pay bulacaksınız.

                 www.bilgisayarlisesi.com