BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Kurgusal duruşma yarışması

Ankara Adliyesi konferans salonunda gerçekleşecek yarışmaya hukuk fakültesi öğrencileri katılacak

Abone ol

ELSA Avrupa Genç Hukukçular Derneği tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Ord. Prof. Dr. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu Kurgusal Duruşma Yarışması 15-16 Nisan 2006 tarihlerinde Ankara Adliyesi Konferans Salonu’ nda gerçekleştirilecek.



 

Ülkemizde düzenlenen tek ulusal çapta Kurgusal Duruşma Yarışması olan organizasyon Velidedeoğlu    Ailesi,      Türkiye Barolar Birliği ve   Ankara Barosu’nun  katkılarıyla; Legal Yayınevi, Kamil Koç Otobüsleri    A.Ş. ve Nescafe’nin sponsorluğunda; çınar & çınar Hukuk Bürosu, Hergüner, Bilgen & Özeke Hukuk Bürosu, Çakmak Ortak Avukatlık Bürosu, İşmen Hukuk Bürosu, ÖN Hukuk Bürosu,  T&B Avukatlık    Bürosu‘ nun   destekleriyle gerçekleştiriliyor.


 

Hukuk fakültesi öğrencisi olan yarışmacılar, avukat rolünde Ticaret ve Sermaye Piyasası Hukuku konusunda hazırlanan bir olayı tartışacak ve hakem heyetinin önünde birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacaklar.
Not: Karşılaşmalar her iki gün de saat 10:00 ‘da başlayacaktır. Final karşılaşması 16 Nisan Pazar günü saat 13:30‘ da başlayacaktır.


 

Bu yıl yarışmaya katılan hukuk fakülteleri :
Akdeniz Üniversitesi Ankara Üniversitesi
Anadolu Üniversitesi Çağ Üniversitesi
Dicle Üniversitesi İstanbul Üniversitesi

KONUYLA İLGİLİ İLETİŞİM İÇİN:

Özlem ÖZDAL

e-posta: kdy@elsa-kdy.org