BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Denizden jet başvuru

TFF, Gençlerbirliği ve Deniz Barış arasında süre gelen hukuk savaşı yeni bir boyut kazandı.

Abone ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gençlerbirliği ve Deniz Barış arasında süre gelen hukuk savaşı yeni bir boyut kazandı.

Tahkim Kurulu'nun dün yaptığı itirazı reddetmesi üzerine Fenerbahçeli futbolcu Deniz Barış, bu kez ayrı bir gerekçeyle yeniden Tahkim Kurulu'na başvurdu. Milli futbolcunun vekili Avukat Haluk Burcuoğlu, bugün öğleden sonra Futbol Federasyonu'na giderek başvurusunu Tahkim Kurulu sekreterliğine iletti.

Tahkim Kurulu'nun dünkü toplantısında Futbol Federasyonu'nun Deniz Barış'ın lisansını askıya almasıyla ilgili kararını onamadığı, bir karar verilmesine mahal olmadığına şeklinde bir karar verdiği ortaya çıktı. Kurulun taraflara gönderdiği karar metninde, "Başvuru ile ilgili bir karar verilmesine mahal olmadığına karar verilmiştir" sözleri dikkat çekti. Yani Tahkim Kurulu'nun Deniz Barış konusunda yeni bir karar vermediği ortaya çıktı. Fenerbahçe futbolcu Deniz Barış, Tahkim Kurulu'na bugün yaptığı başvuruda gerekçe olarak Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, federasyona başvurarak şikayetten vazgeçtiğini bildirmesini gösterdi ve bu gerekçeyle icranın durdurulmasını istedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise konuyla ilgili olarak, "Tahkim Kurulu üyeleri, 'Biz cumartesi, pazar günleri de toplanabiliriz' diyorlardı. Sanırım bu gece veya en geç yarın sabah toplanırlar" diye konuştu.
Fenerbahçeli futbolcu Deniz Barış'ın muhtemelen yarın sabah yapılacak toplantıdan lehine bir karar çıkması halinde Vestel Manisaspor maçında oynayabileceği belirtildi.