BIST 11.061
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.499,61
HABER /  GÜNCEL

Kuranı cebine yükle

Kuran'ı Kerim mealini cep telefonuna ücretsiz yükleyin. İşte buradan...

Abone ol

Artık cep telefonlarından Kur'an-ı Kerim'in sesli mealini dinlemek mümkün. Ankara Kocatepe Cami avlusu, İstanbul Eyüp Kitap Fuarı ve Sakarya Kitap Fuarı'nda aynı anda binlerce kişinin cep telefonuna seslendirilmiş Kur'an-ı Kerim meali ücretsiz olarak yükleniyor.

'SesliKuran.com' web sitesinin hem internet üzerinden, hem de Kitap Fuarı ziyaretçilerinden hiçbir ücret, kayıt, üyelik talep edilmeden sunulan hizmet büyük ilgi görüyor. Ramazan'ın başından bu yana sesli Kur'an-ı Kerim yüklenen cep telefonu sayısının 5 bini geçtiğini belirten gönüllü görevliler, geçen sene de bu etkinliği Sakarya'da gerçekleştirdiklerini ifade ederek, şunları ifade ettiler: "O zaman cep telefonu uyumlu olmayan birçok kişi bu sene cep telefonlarını yenilediklerini belirterek standımıza gelip yükleme yaptırıyorlar. Hatta bir beyefendi standı görür görmez bilgi alıp, kendi telefonunun uyumlu olmadığını anlayınca, yolun karşısındaki cep telefonu bayisinden yeni bir cep telefonu ve hafıza kartı alıp 15 dakika sonra gelip yüklemesini yaptırdı."

YA STANDDAN, YA İNTERNETTEN...

Bu etkinliğin herkes tarafından büyük takdir ile karşılandığını ve gün geçtikçe talebin arttığını belirten stant görevlileri, şu bilgileri veriyorlar: "Herkesin telefonuna yükleme yapılamasa da amacımız toplumumuzu yolculuk ve benzeri zamanlardaki boş geçirilen anlarını çok rahatlıkla değerlendirebileceklerini göstermek ve bu fikri aşılamak. Cep telefonlarına ücretsiz Kur'an-ı Kerim meali yüklemesi yapmak isteyenler için stantlarımız Ramazan boyunca Ankara Kocatepe, İstanbul Eyüp ve Sakarya Merkez'de açık olacak. Yalnız Ramazan ayı bitse de www.seslikuran.com  sitemiz her zaman açık olacak. Stantlarımıza yetişemeyen veya bu illerde yaşamayanlar her zaman seslendirilmiş Kuran- Kerim meallerini ücretsiz yükleme hizmetinden internet üzerinden yararlanabilecekler."