BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,79
ALTIN 2.436,27
HABER /  GÜNCEL

Kumburgaz'da endişeli bekleyiş sürüyor

Kurburgaz'da kayıp iki kişinin cesetlerine bugün de ulaşılamadı.

Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kurtarma Ekibi Kumburgaz'da bir teknenin alabora olması sonucu kaybolan 2 kişiyi arama kurtarma çalışmasına ara verdi. 
 
Balık tutmak için önceki gün denize açılan 5 kişinin içinde bulunduğu teknenin alabora olması sonucu 1 kişi kendi imkanlarıyla kurtulmuş, Sahil Güvenlik ekipleri gün boyu arama çalışmalarını sürdürerek kaybolan 4 kişiden 2'sinin cesetlerine ulaşılmıştı.  
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kurtarma ekibi, hava muhalefetinin ardından tekrar başlattığı çalışmalarına ara verdi. 
 
Ekip Amiri Ramazan Çalışır, bütün çabalarına rağmen kayıplara ulaşamadıklarını kaydederek, belirledikleri hassas noktaların tamamında arama çalışmalarını sonlandırdıklarını açıkladı. 
 
İhbarların daha çok Büyükçekmece Belediyesi'ne geldiğini söyleyen Çalışır, belediye yetkilileriyle görüştükten sonra yeni bir çalışma planı hazırlayacakları belirterek, ''Çünkü biz daha çok şüphelenilen yerleri arıyoruz. Eğer herhangi bir talimat verilmezse çalışmalarımıza yarın devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.
 
Kıyı Emniyeti ile Büyükşehir Belediyesi'ne ait 4 tekne ve 1 helikopterin yüzey ve dip araması devam ederken, kayıp yakınlarının kıyıdaki bekleyişleri sürüyor.