BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.416,95
HABER /  GÜNCEL

FB'nin Avrupa'da iki sınavı var

Fenerbahçe'nin 19 yaş altı takımı Gelecek Nesil Serisi'nin İtalya'da düzenlenen turnuvasına katılıyor. FB'li gençlerin ilk maçı yarın akşam Juventus ile.

Abone ol

Fenerbahçe yarın akşam Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için Spartak Moskova sınavına çıkmaya hazırlanırken, kulübün 19 yaş altı takımı da Gelecek Nesil Serisi Turnuvası'ndaki ilk maçını aynı saatlerde Juventus'un 19 yaş altı takımıyla yapacak.

Juventus'un Primavera takımı Gelecek Nesil Serisi'ne (NextGen Series) ilk kez katılıyor. İtalya'nın Alessandria kentindeki Stadio Moccagatta'daki maç yarın Türkiye saatiyle 21.30'da başlıyor.

Turnuva'nın ikinci grubunda yer alan Fenerbahçe A2 takımının diğer rakipleri Manchester City ve Paris Saint-Germain.

Geçtiğimiz yıl 16 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada bu sezon mücadele edecek takım sayısı 24'e yükseldi.

Turnuvada mücadele edecek olan 24 takım, 4'erli 6 gruba ayrılarak 3 iç, 3 de dış sahada olmak üzere toplam 6 grup müsabakası oynayacak.

Grup müsabakaları tamamlandıktan sonra ise grubunda ilk 2 sırayı alan takımlar ile 3. sırayı alan ve en iyi puana sahip 4 takım, bir üst tura çıkacak.

İlk 16'ya kalan takımların eleme grubunda turnuvaya devam etmesi kararlaştırılırken, eleme grubunun ardından çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları oynanacak.