BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kumar borcunu kızıyla ödedi

Bir baba bunu yapar mı? Akıl almaz olay Bilecik'te yaşandı... Kumar borcuna kızını feda etti.

Abone ol Bilecik'te babasının kumar borcuna karşılık 10 ay önce tanımadığı bir kişiye verildiğini ve ilişkiye zorlandığını iddia eden 17 yaşındaki kız, polise başvurup babasından şikâyetçi oldu.

Polise başvuran Ö.Y. (17), babası Ş.Y.'nin kumar borcu karşılığında B.Ç'ye (34) 10 ay önce verildiğini, bugüne kadar da isteği dışında bu kişinin zorla kendisiyle cinsel ilişkiye girdiğini anlattı. Bu kişiden hamile kalıp düşük yaptığını anlatan 17 yaşındaki genç kız, dövüldüğünü, korktuğu için de kimseye bir şey söyleyemediğini söyledi.

BABASINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

B.Ç.'nin evinden kısa süre önce ayrılıp Eskişehir'deki akrabalarının yanına geldiğini, daha sonra ailesinin evine döndüğünü ifade eden Ö.Y., babası Ş.Y.'nin, B.Ç'nin yanına gitmesi için baskı yapması üzerine polise sığındığını, babasından ve B.Ç'den şikâyetçi olduğunu belirtti.

Bunun üzerine soruşturma başlatan emniyet güçleri, şüpheliler Ş.Y. ve B.Ç.'yi gözaltına aldı. B.Ç. ile baba Ş.Y., ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.//