BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Küçükçekmece'deki baba vahşetinde yeni gelişme

KÜÇÜKÇEKMECE’de cinnet getirerek 3 yaşındaki ikiz çocuklarının boğazını kesip öldüren, eşini de ağır yaralayan baba intihar etti.

Abone ol

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde 3 yaşlarındaki ikiz kız çocuklarını evlerinde boğazlarını keserek öldüren ve eşini bıçakla ağır şekilde yaralayarak kaçan baba İskan Akay'ın cesedi Küçükçekmece Gölü'nde bulundu.

İntihar ettiği öğrenilen babanın cesedini Sabah saatlerinde belediyenin sosyal tesislerinin açıklarında gören vatandaşlar polise haber verdi. Deniz polisinin kıyıya çıkardığı cesette ilk incelemeyi olay yeri inceleme ekipleri yaptı. Olay yerine gelen yakınları ise Akay’ın cesedini görünce fenalık geçirdi. Akay'ın cesedi incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Tarak Kuşu Sokak 12 Numarada meydana geldi. İddiaya göre ağır bir hastalığı bulunan İksan Akay, cinnet getirerek eşi Gülistan, 3 yaşında olan ikiz kızları Dilara ve Elif’in boğazını bıçakla kesti. 

Anne Gülistan Akay ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise olay yerinde uzun süre incelemelerde bulundu.

Polis ekipleri inceleme yaparken, talihsiz kadının küçük kardeşi olay yerine geldi. Sinir krizi geçiren küçük çocuk uzun süre polis ekiplerine yeğenlerini görmek için dil döktü. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ikizlerin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Aynı apartmanda yaşayan Nezahat Kaya, İksan Akay’ın böyle bir şey yapabilecek bir insan olmadığını, çok şaşırdıklarını belirterek, “Üst komşumuz kendileri çok çok iyi insanlardı. Kendilerine bu şekilde bir şey yapacak bir kocası yoktu. Böyle bir insan değildi. Hanımı eşinin beyninde tümör gibi bir sorunu olduğunu söylemişti bana. Çok üzgünüz” dedi.