BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.413,63
HABER /  MEDYA

Küçük Ağa 38. bölüm Evde Sinem krizi

Küçük Ağa 38. yeni bölümü ile yine çok heyecanlı. Mehmetcan ve çete, çektikleri kısa film ile yine bir başarıya imza atıyor. Sinem ve Ali, yeni evlerinde yeni yaşam şartlarına ayak uydurmaya çalışmaktadır.

Abone ol

Küçük Ağa 38. yeni bölümü ile yine çok heyecanlı. Mehmetcan ve çete, çektikleri kısa film ile yine bir başarıya imza atıyor. Sinem ve Ali, yeni evlerinde yeni yaşam şartlarına ayak uydurmaya çalışmaktadır.

Mehmetcan ve çete, çektikleri kısa film ile yine bir başarıya imza atıyor. Sinem ve Ali, yeni evlerinde yeni yaşam şartlarına ayak uydurmaya çalışmaktadır.

küçük-ağa-3.20141215134615.jpg

Bu konuda en mutlu olan ise Mehmetcan’dır. Sinem ve Ali, ayrı olma kararı alsalar bile, yine de biraradalardır. Ali’nin işleri tamamen kötüleşmiştir.

küçük-ağa1.20141215134629.jpg

Evini ofis olarak kullanmak zorundadır. Bülent’in ayarladığı katalog çekimi, Sinem’in evinde küçük çaplı bir krize yol açar.



Nur Hanım biraz kendini dinlemek için evden uzaklaşacaktır.

Mehmetcan ve çete, çektikleri kısa film ile yine bir başarıya imza atar.

KÜÇÜK AĞA'DA NELER OLDU?

Rengin ile son noktaya gelinmiştir fakat, yaptıkları kısa zamanda çok izler bırakmıştır. Sinem ölüm kalım mücadelesindedir.

küçük-ağa-1.20141208150008.jpg

Nur Hanım ile Ali’nin arası iyice açılmıştır.  Mehmetcan’ın okul durumu da hiç iyi değildir. Ali’nin girdiği yeni reklam işinde işler hesapladığı gibi gitmez.

küçük-ağa-3.20141208150022.jpg

Sinem ile Ali arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. Ayrı kalma niyetinde olsalar da Mehmetcan, anne ve babasının ayrı kalmasına asla müsaade etmeyecektir. Sinem ve Ali için artık her şey çok yenidir.

küçük-ağa.jpg


KÜÇÜK AĞA'DA NELER OLDU?

Rengin insanlara zarar vermeye devam etmektedir.Okuldakiler ve çete Mehmetcan için ellerinden geleni yapmaya çalışırken, Mehmetcan yaşadığı şoku atlatmaya çalışmaktadır.

küçük-ağa-3.jpg

Rengin, Sinem’den hırsını alamamıştır ve adım adım peşindedir. Sinem ve Ali’nin arası oldukça kötüdür. Ali ise oldukça perişan haldedir.

küçük-ağa1.jpg

Sinem’in Rengin yüzünden başına gelenler, herkeste şok etkisi yaratacaktır. Ali ise bu kadından kurtulmak için kendini ateşe atacaktır. 

küçük-ağa4.jpg

Sinem’in yaşadıkları, Mehmetcan’ı ve tüm aileyi neredeyse Ali’yi affedemez noktaya getirecektir. Yaşananlar ise yürekleri epey burkacaktır.

GEÇEN HAFTA KÜÇÜK AĞA'DA NELER OLDU?

Sinem ve Ali’nin arası oldukça kötüye gitmektedir. Herkes Ece’nin sağ salim bulunması için seferber olur.

küçük-ağa-1.jpg

Mehmetcan ise kardeşi için elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Rengin için çember daralmıştır fakat, psikopatlıklarına devam etmektedir. Yine bir şekilde kaçmayı başarır. Takıntısı hâlâ Ali’dir ve durum oldukça tehlikeli bir hal almıştır. 

küçük-ağa-2.jpg

Ali’nin şirketinde ise işler pek iyiye gitmemektedir. Ne Ali ne de Sinem, Rengin’in yaptıklarının önüne geçememektedir. Sinem ve Ali’yi zor günler beklemektedir.

küçük-ağa-35.-bölüm-1.jpg

Kanal D'nin eğlenceli dizisi Küçük Ağa bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Ali’nin geçmişiyle ilgili durumlar gündeme geliyor ve Ali bu olaydan kaçamıyor.