BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,86
ALTIN 2.439,66
HABER /  DÜNYA

Kritik görüşme başladı

TBMM Uzlaşma Komisyonu’nun yeni anayasa çalışmaları kapsamında üzerinde mutabık kalınan 60 maddenin Meclis’ten geçirilmesi için AK Parti-CHP...

Abone ol

TBMM Uzlaşma Komisyonu’nun yeni anayasa çalışmaları kapsamında üzerinde mutabık kalınan 60 maddenin Meclis’ten geçirilmesi için AK Parti-CHP arasındaki görüşmelerin ikincisi başladı. AK Parti Grup Başkanvekilleri, CHP Grup Başkanvekillerini kapıda karşıladı.
TBMM Uzlaşma Komisyonu’nun üzerinde mutabık kalınan 60 maddenin Meclis’ten geçirilmesi için AK Parti ve CHP arasında başlayan görüşmelerin ikincisinde CHP’nin üzerinde mutabık kalınan 60 maddenin Meclis’ten geçirilmesi için görüşlerini AK Parti’ye iletmesi bekleniyor. Üzerinde mutabık kalınan 60 maddenin Meclis’e getirilmesi için AK Parti ile CHP arasındaki görüşmeler devam ediyor. Daha önce 23 Ekim tarihinde CHP grubunu ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekilleri, bugün ise tekliflerin iletilmesi için CHP grubunu kabul ediyor. Saat 12.00’da başlayan görüşmede AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli, Ahmet Aydın, Belma Satır CHP Grup Başkanvekilleri Akif Hamzaçebi ile Engin Altay’ı kapıda karşıladı. Hamzaçebi, Nurettin Canikli’ye Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin mazeretinden dolayı görüşmeye katılamadığını iletti.
AK Parti eve CHP arasındaki görüşmelerde, Anayasa Uzlaşma Komisyonu tarafından üzerinde mutabık kalınan 60 maddenin Meclis’ten geçirilmesi yönündeki görüşünü AK Parti’ye iletmesi bekleniyor.
(İHA)